Het andere hout

Bonnen 23A
9461AC Gieten
Aa en Hunze

Contact: Andre Hardenbol
Website: http://www.hetanderehout.nl
Email: info@hetanderehout.nl
Telefoon: 06-16376937

Bedrijfsactiviteiten

‘Het andere hout’ is een kleine meubelmakerij in Gieten. Hier worden producten van duurzaam hout ontworpen en gemaakt die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Wij gebruiken alleen gecertificeerd hout, liefst afkomstig uit eigen land of uit Europa. Bij ons kunt u meubels bestellen naar uw eigen idee. U heeft een idee, wij verwerken het tot een meubel naar uw wens. Al heeft u geen idee, wij hebben ideeën genoeg en kunnen in overleg een meubel maken naar uw wens. Bij ´Het andere hout´ werken we in opdracht en in nauw overleg van de klant. Behalve meubels maken, verrichten we ook ander timmerwerk; restauraties, nieuwe kozijnen, deuren, ramen, luiken enz. Zowel voor binnen als voor buiten en natuurlijk op maat gemaakt, in overleg met de klanten.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Vandaag laten we zien hoe we de pen- en gat verbindingen in de meubels maken. Tevens geven we een voorbeeld hoe we zwaluwstaart verbindingen maken.

Nu heeft u de gelegenheid om eens te kijken hoe een kleine meubelmakerij werkt. Voor de kinderen is er de gelegenheid om "creatief" te timmeren.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Bonnen 23A
9461AC Gieten