INHOUT

Asserstraat 59
9451 TA Rolde
Aa en Hunze

Contact: Annelies Boersma
Website: http://www.inhout-meubels.nl
Email: info@inhout-meubels.nl
Telefoon: 0592-243239

Bedrijfsactiviteiten

INHOUT is een Meubelmakersbedrijf dat al ruim 35 jaar met passie meubels en interieurs op maat produceert en ontwerpt. Onze meubelmakers maken meubels en interieurs precies op maat. U kunt zelf uw ontwerp, wensen en ideeën aangeven. Met onze maatwerk oplossingen creëren we exclusieve meubels en interieurs. Wij benadrukken maatwerk, kwaliteit en persoonlijkheid. Uw ideeën en wensen, aangevuld met onze passie voor het oude ambachtsvak, vervaardigen wij mooie, pure en goudeerlijke meubels, waar u volop van kunt genieten. Elk meubel wordt naar de wens van de klant, op maat gemaakt. Wij werken met zowel massief hout als vele soorten plaatmateriaal, welke in onze eigen meubelspuiterij op kleur gebracht kunnen worden. Creativiteit, vakmanschap en passie staan bij INHOUT hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de producten die wij maken. De mogelijkheden bij ons zijn vrijwel onbeperkt, maatwerk is onze standaard. Bij INHOUT kunt u terecht voor maatwerk tafels, kasten, dressoirs, boekenkasten, linnenkasten, kastenwanden, keukens, bad- en slaapkamermeubels. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerk meubels voor in een zakelijk bedrijfsinterieur, zorginrichting of kantoorinrichting. En tot slot bent u bij INHOUT ook aan het juiste adres als het gaat om een meubel reparatie. Wij maken onze meubels en interieurs met veel passie en aandacht en geven onze klanten persoonlijke aandacht. Dit doen wij in ons familiebedrijf in Rolde, waar we erg trots op zijn. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen en ons team aan het werk te zien.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij INHOUT. Wij laten u zien hoe onze meubels gemaakt worden, van boomstam tot meubelstuk. Ook kunt u zien hoe wij boomstammen in planken kunnen zagen en is er een demonstratie motorzaagkunst.

Heeft u altijd al willen weten hoe het maken van een tafel of kast op maat in zijn werk gaat? Bent u nieuwsgierig hoe onze werkplaats eruit ziet? Kom dan tijdens de Open Bedrijvendag naar INHOUT.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Asserstraat 59
9451 TA Rolde