Drukkerij Zwinderman

Bloemakkers 21
9461 GX Gieten
Aa en Hunze

Contact: Edwin Zwinderman
Website: http://www.zwinderman.nl
Email: info@zwinderman.nl
Telefoon: 0592262983

Bedrijfsactiviteiten

Drukkerij Zwinderman is vertrouwd! Al diverse jaren is Drukkerij Zwinderman een begrip in de gemeente Aa en Hunze en ver daarbuiten. Het merendeel van onze klanten is een vaste relatie geworden, waarvoor wij al jaren werken. De lange termijn relatie is het sleutelwoord waar het bij Drukkerij Zwinderman om draait. Onder het motto, geef het aan Drukkerij Zwinderman en het komt goed. Zit u met een extreme deadline, zoekt u naar de best haalbare oplossing binnen uw budget of wilt u eens iets anders laten maken dan gebruikelijk? Dan bent u bij Drukkerij Zwinderman aan het juiste adres. Wij denken met u mee ! Wij denken met u mee in termen van oplossingen, doen extra ons best als u met een spoedklus omhoog zit of zoeken naar mogelijkheden om mooie dingen te maken die uw budget niet overstijgen. Met onze expertise heeft u naast het drukwerk altijd een eerlijk antwoord op uw vraag en hulp bij lastige vraagstukken. Wederzijds vertrouwen, daarop baseren wij onze relatie die wij graag met u aangaan. Alleen dan kom je samen tot meer dan het slechts produceren van bedrukt papier, want dat kan bij iedere drukker!

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de openbedrijven dagen kunt u een kijkje achter de schermen nemen. Onze medewerkers staan klaar om u tekst en uitleg te geven. Zo krijgt u wellicht een heel ander beeld wat een moderne drukkerij allemaal kan.

U kunt zien hoe alle vormen van drukwerk worden vervaardigd. Tevens kunt u zien wat Drukkerij Zwinderman wellicht allemaal voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Bloemakkers 21
9461 GX Gieten