Kuipers print en sign

Bloemakkers 9a
9461GX Gieten
Aa en Hunze

Contact: Aaron Kuipers
Website: http://www.kuipersprintensign.nl
Email: Info@kuipersprintensign.nl
Telefoon: 0592250000

Bedrijfsactiviteiten

Kuipers Print & Sign is een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid op nummer 1 staat. Een reclamebureau of drukker is snel gevonden, maar wij gaan net dat stapje verder. Wat wij erg belangrijk vinden is meedenken en luisteren naar onze klanten en deze de vrijheid geven waar nodig. Zo verplichten wij u niet om materialen welke bedrukt moeten worden bij ons aan te kopen. Tevens houden wij geen bestanden achter waardoor u aan ons gebonden wordt. Deze keuze moeten onze klanten zelf kunnen hebben. Wij werken met de nieuwste apparatuur en niet onbelangrijk, wij werken groen! Door onze milieubewuste nieuwe apparatuur en drukmiddelen zoals bijvoorbeeld onze Eco Solvent inkt, door ons slimme recycle programma, elektrisch rijden, met led verlicht pand etc. belasten wij het milieu zo min mogelijk. Kuipers Print & Sign biedt een totaal concept. Niet meer naar diverse collega's, maar alles onder 1 dak. Wij bieden u een totaal leverancier voor al uw reclame uitingen. U bent bij ons op het juiste adres voor uw o.a. repro service, visitekaartjes, flyers, bestickering, bebording, auto & gevelreclame, vlaggen, banieren, presentatie en promotie materialen, spandoeken etc. U kunt door ons laten ontwerpen en we bouwen professionele websites en webwinkels op maat. Ook voor de kleine klusjes staan wij voor u klaar en nemen wij voor u de tijd. Een kopietje laten maken? Groot formaat printen? Een nieuwe cartridge of toner nodig voor uw eigen printer? Zijn wij even voor u bezig? Of heeft u gewoon een vraag? Onze koffie staat altijd klaar. Bij Kuipers naar binnen stappen zonder drempel.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijven dagen bent u bij ons van harte welkom om ons bedrijf eens van binnen te bekijken. Wij geven u graag een rondleiding door onze werkplaats met onze nieuwe moderne machines. Als demonstratie laten we u graag zien hoe autobelettering tot stand komt. Van het printen van de belettering tot het aanbrengen op het voertuig. Hierbij maken we gebruik van diverse machines en gereedschappen. Daarnaast staan wij voor u klaar met een hapje en een drankje en komen we graag met u in gesprek.

Is de drempel te hoog om zomaar bij ons binnen te stappen? Of heeft u geen idee wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over producten of u wilt graag een vrijblijvende offerte? Dan is dit een leuke en gezellige gelegenheid om samen met ons onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Bloemakkers 9a
9461GX Gieten