Rug Nek Centrum Assen

Nijverheidsweg 1
9403 VN Assen
Assen

Contact: Laurens Hoosbeek
Website: http://www.rugnekcentrumassen.nl
Email: laurens@tmapconsult.nl
Telefoon: 0592-311161

Bedrijfsactiviteiten

Bij het Rug en Nek Centrum Assen staat ú centraal. We kijken naar de beste en meest efficiënte manier om uw rug- of nekklacht te verhelpen. Al jaren behandelen onze therapeuten dagelijks rug- en nekklachten. Hierbij maken zij gebruik van de meest vooruitlopende technieken.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open dag kunt u de volgende dingen verwachten en meemaken: 1. Demonstratie van het unieke OriGENE apparaat voor rugklachten inclusief uitleg. Wij voeren als enige praktijk in Drenthe dit concept. 2. Vrijblijvend inloopspreekuur waar u privé en persoonlijk al uw vragen kunt stellen aan een fysio of manueeltherapeut. Ik krijgt altijd een advies op maat. 3. Gratis rugscan middels de spinal mouse die direct de stand van de rug weergeeft in een 3D weergave. 4. Koffie, thee en Drentse koek.

Rug of nek klachten zijn erg vervelend en kunnen een grote impact hebben op het dagelijks functioneren. Deze klachten kunnen werkgerelateerd, sportgerelateerd, maar soms ook gewoon belemmerend zijn in het dagelijks leven. Wij voeren een uniek concept in Drenthe waarvan wij vinden dat iedereen dat een keer gezien moet hebben. Ken je iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Neem die dan mee!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Nijverheidsweg 1
9403 VN Assen