TIGRA Assen

Molenstraat 262
9402 JW Assen
Assen

Contact: Lucie Bakker
Website: http://www.tigra.nl
Email: Assen@TIGRA.nl
Telefoon: 0650215124

Bedrijfsactiviteiten

TIGRA Assen is gespecialiseerd in het helpen van werknemers en bedrijven op het gebied van gezondheidsmanagement, preventie, en uitval door ziekte of beperkingen. Dit doen we al meer dan 20 jaar door middel van onderzoek, testen, het maken van een risico inventarisatie en op maat verzorgen van trainingsprogramma's, voorlichting en training, werkaanpassingen en begeleiding.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijven dag kunt u een kijkje nemen in de oefenruimte, de testapparatuur bekijken voor health checks, voor preventief medisch onderzoek en uitleg krijgen over onze werkwijze.

Wilt u zo fit mogelijk productief blijven tot uw pensioen en dat uw bedrijf u daar bij helpt of als bedrijf zijnde uw werknemers zo goed mogelijk ondersteunen op het gebied van Gezondheidsmanagement en ziekteverzuim dan is dit uw kans om ons bedrijf te leren kennen. Wat wij doen en adviseren, heeft een positief effect – op de inzetbaarheid, de productiviteit en het werkplezier van de werknemers, én op de bedrijfsresultaten nu en op langere termijn.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Molenstraat 262
9402 JW Assen