Koops Verkeerseducatie

van vlissingenstraat 45 a
9403BB Assen
Assen

Contact: Lambert Koops
Website: http://www.koopsvec.nl
Email: administratie@koopsvec.nl
Telefoon: 0592372098

Bedrijfsactiviteiten

Koops Verkeers Educatie uit Assen levert al bijna 60 jaar hoge kwaliteit verkeersscholing voor een gunstige prijs. Wij geven praktijkles in Assen, Groningen en Uithuizermeeden. Theoriecursussen en nascholingscursussen kunnen ook in-company worden gegeven door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle verkeersopleidingen; van bromfietscursus tot vakbekwaamheidsopleidingen C en D en nascholing code 95. Dus hét opleidingscentrum voor Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid.Tevens verzorgen wij rijlessen waarin de auto en motor kunnen worden aangepast voor mensen met een beperking. Naast rijlessen bieden wij ook nog tal van andere opleidingen aan, een greep uit ons assortiment: Heftruckopleidingen, Taxi, BHV/EHBO, VCA, Basisopleiding autolaadkraan, Verreiker, Logistiek Medewerker en Transportondernemer behoren tot ons opleidingspakket.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Een kijkje in de keuken van een rijschool/opleidingscentrum. Tijdens de open dag is er de mogelijkheid om proefritjes te maken met de volgende voertuigen. * Bromfiets * Motor * Auto * Auto met aanhangwagen * Vrachtwagen * Bus Voor de kinderen staat er een springkussen en kunnen ze les krijgen op de skelter van een instructeur met als beloning een echt Certificaat.

De grote variatie aan opleidingen die wij aanbieden. Proefritjes naar keuze. Leuke aanbiedingen/kortingen alleen geldig bij inschrijving tijdens de open dag. Vraag een van de medewerkers naar de voorwaarden.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

van vlissingenstraat 45 a
9403BB Assen