Goedewaagen

Glaslaan 29a
9520AB Nieuw Buinen
Borger-Odoorn

Contact: Wim Kort Hehenkamp
Website: http://www.goedewaagen.nl/
Email: wkort@goedewaagen.nl
Telefoon: 0599616090

Bedrijfsactiviteiten

Royal Goedewaagen is één van de oudste aardewerkfabrieken van Europa en de enige aardewerkfabriek in Nederland die nog op ambachtelijke wijze keramiek produceert. Ons aardewerk beperkt zich niet alleen tot het traditionele Delfts blauw. Traditionele vormen en een modern design komen nu samen in innovatieve ontwerpen. Voorbeelden hiervan zijn de bekende silhouetvazen, de tulpentegels of de serie keramische koeien. De unieke producten van Royal Goedewaagen staan voor vakmanschap, kwaliteit en creativiteit. De producten zijn nog altijd handgemaakt en handgeschilderd en zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk of loyalty programma. Bij ons wordt u uitgedaagd zelf mee te denken tijdens het productieproces. Uw eigen inspiratie en creativiteit te gebruiken, zodat we samen tot een uniek product komen. Een product waar u trots op bent. Een product dat uw verhaal verteld.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag 2017 kunt u een kijkje achter de schermen nemen bij het ambachtelijke bedrijf Royal Goedewaagen. Onze gids neemt u mee voor een interessante rondleiding door de fabriek, zodat u met eigen ogen het eeuwenoude productieproces en handschilderwerk kunt bewonderen. Het Keramisch Museum Goedewaagen is deze dag ook geopend. Hier wordt de rijke historie van Goedewaagen en de hele keramische geschiedenis sinds 1875 van het aardewerk in Nederland getoond. Bij een bezoek aan het museum tijdens de Open Bedrijvendag, is één bezoeker gratis bij een betalende bezoeker (1+1 gratis principe). Ook zit er een kleine rondleiding inbegrepen, bij een bezoek aan het museum.

Royal Goedewaagen maakt al meer dan 400 jaar aardewerk met passie. Passie voor onze innovatieve ontwerpen, traditionele vormen en gedetailleerde handwerk. Passie van en door de mensen die bij ons werken. En vooral voor ons eindproduct: kwaliteitskeramiek in al haar bijzondere verschijningsvormen. Bent u benieuwd naar onze bijzondere producten? Nieuwsgierig naar hoe onze producten tot stand komen? Kom dan 4 november langs en ervaar het zelf!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Glaslaan 29a
9520AB Nieuw Buinen