ReclameDeal

Printer 16
7741 MD Coevorden
Coevorden

Contact: Richard van der Veen
Website: http://reclamedeal.nl
Email: richard@reclamedeal.nl
Telefoon: 0524-524792

Bedrijfsactiviteiten

Reclamedeal is een bedrijf dat, de naam zegt het al, producten levert voor diverse reclame uitingen want OPVALLEN is belangrijk! Ieder bedrijf wil op een originele en pakkende manier hun doelgroep bereiken om klanten te binden. De producten die Reclamedeal levert zijn hier zeer geschikt voor. Denk aan stickers, reclameborden, spandoeken, vlaggen, drukwerk, wandbekleding, beursmaterialen, lichtreclame en meer. Praktisch alles is mogelijk in ieder formaat en in grote en kleine oplages. Wij leveren in Nederland en België aan de eindklant en diverse andere reclame en communicatie bedrijven. Via onze website worden bestellingen geplaatst en wij zorgen voor een snelle levering; wanneer de klant het wil, zelfs al de volgende dag! U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen. En: afspraak is afspraak met een uitstekende service!

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag wordt er geprint, kun je zien wat een plotter doet en hoe materialen gesneden en gefreesd worden. Kortom, we laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe een eindproduct tot stand komt.

Met een bezoekje aan ons bedrijf wordt er veel duidelijk over de werkzaamheden en mogelijkheden in de reclamebranche. Verbaas je over de vele materialen waarop geprint kan worden, zie hoe onze nieuwe machine kleine en grote stickers print en snijdt, plot je eigen naam uit een folie. Het moge duidelijk zijn, een bezoekje aan Reclamedeal is zeker de moeite waard!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Printer 16
7741 MD Coevorden