Banyan Centrum Drenthe

de Goorns 1-2
7841 HC Sleen
Coevorden

Contact: Sandra Cornet
Website: http://www.sandracornet.nl
Email: sandracornet@hetnet.nl
Telefoon: 06-53115542

Bedrijfsactiviteiten

Welkom bij het Banyan Centrum Drenthe! Het "Banyan Centrum Drenthe" is ontstaan vanuit een verlangen om met gelijkgestemden samen te werken en de natuur daarin een centrale plaats te geven. De Banyanboom is in India een heilige boom. De boom is een soort ‘ondersteboven’ boom, die met zijn wortels omhoog en zijn takken naar beneden groeit. De wortels in de aarde groeien weer naar boven en op die manier kunnen zij het hele bladerdak ondersteunen. Zo kan één Banyanboom een heel woud van bomen vormen. Zo ontstond de naam ‘Banyan Centrum Drenthe’, groeiend, bloeiend, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in bewust ‘zijn’. Waar je tot rust kunt komen en dichterbij jezelf, terugkerend naar de wortels van je bestaan. Zet de deur open voor creativiteit, zelfonderzoek, inzichten en geestelijke groei. Benieuwd naar de mensen die zoveel moois doen in het Banyan Centrum en naar de vele activiteiten die zij te bieden hebben? Kom naar de OBD op 4 november!

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Er worden demonstraties gegeven, je kan zelf behandelingen uitproberen en er is alle ruimte om je vragen te stellen. Aanbod van ons centrum: - Yoga - Klankschaalmassage - Kinesiologie - Spirituele winkel - Reiki - Pedicure - Hotstone massage - Ayurvedische massage - Bioresonantie

Het Banyan Centrum Drenthe is in 1,5 jaar tijd enorm gegroeid, het aanbod is heel breed dus er is voor elk wat wils. Deze dag kun je van alle mogelijkheden een goed beeld krijgen, behandelingen proberen en kijken wat bij jou past.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

De Goornhoek 1
7841 HC Sleen