Abeco Holland BV

Stevinweg 1
7741KT Coevorden
Coevorden

Contact: A. Fonville
Website: http://www.abecoholland.nl
Email: arnoldfonville@abecoholland.nl
Telefoon: 0524513636
Groothandel Abeco Holland BV is gevestigd te Coevorden en levert middelen/materialen/machines voor de professionele schoonmaak. Exclusief dealer voor het Noorden van HET schoonmaakmiddel voor de toekomst dat ook desinfecteert. Het verwijdert geuren, vuil etc.. 1 product vervangt vele andere. Daarnaast ook andere exclusieve dealerschappen. Wij leveren van ziekenhuis tot industrie, van sauna's tot gemeentes enz.

Bedrijfsactiviteiten

Er kan gewerkt/gekeken worden met/naar de nieuwste ontwikkelingen op schoonmaakgebied in de ruimste zin van het woord, bv een kauwgumverwijderingsmachine met stoom en bietensap. Lost kauwgum op in tapijt, strizovloeren, beton, tegels etc.. Daarnaast een schrobmachine met de allernieuwste melaminepad. De nieuwste producten zoals neutrale ontvetters die de kracht hebben van ovenreinigers. Twisterpads voorzien van miljarden industriele diamantjes voor marmer, graniet etc. etc.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Een keer een kijkje nemen achter de schermen van een van de meest vooruitstrevende bedrijven uit Coevorden. Je wordt door ons overtuigd van de systemen die voor u/jouw bedrijf het beste zijn. Alles kan 2 weken uitgeprobeerd worden. Wij leveren kwaliteit met een scherpe prijsstelling, ook in Duitsland. Niet voor niets hebben wij zoveel mooie referenties.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Stevinweg 1
7741KT Coevorden