Agarica

A.G. Bellstraat 17
7903 AD Hoogeveen
Hoogeveen

Contact: Jetta Boer
Website: http://www.agarica.nl
Email: jetta.boer@agarica.nl
Telefoon: 0528-263909

Bedrijfsactiviteiten

Agarica is een bedrijf met passie voor paddenstoelen. Al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw zijn wij enthousiast en actief bezig met het verzorgen van heerlijke verse paddenstoelen in alle soorten en maten. Iedere dag zetten wij ons vakmanschap in om de liefhebber te laten genieten van een vers, gezond en eerlijk product. Wij houden daarbij nadrukkelijk rekening met de wensen en belangen van de mens en zijn leefomgeving.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u een kijkje nemen achter de schermen van onze champignonkwekerij. Hoe groeien paddenstoelen, wanneer worden paddenstoelen geplukt en welke paddenstoelen zijn er allemaal? Deze vragen en natuurlijk nog veel meer kunt u stellen tijdens de Open Bedrijvendag aan onze medewerkers. Wij vertellen u graag alles over onze paddenstoelen!

We laten u graag onze champignonkwekerij zien en kunnen u alles vertellen over het groeiproces van de paddenstoel. U bent zaterdag 4 november van harte welkom op Agarica aan de A.G. Bellstraat 17 in Hoogeveen.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

A.G. Bellstraat 17
7903 AD Hoogeveen