Maxanel

Lindberghstraat 22d
7903BN Hoogeveen
Hoogeveen

Contact: Annet v.d. Reijd
Website: http://www.maxanel.nl en www.maxanel-uitvaartfotografie.nl
Email: info@maxanel.nl
Telefoon: 0528236266

Bedrijfsactiviteiten

Maxanel Fotografie staat al jaren voor eigentijdse, spontane en ongedwongen fotografie. Het is onze passie om jouw belevenissen als herinnering vast te leggen. Of je nu gaat trouwen of juist je huwelijksjubileum wilt vieren...of gewoon een mooie fotoshoot van jezelf wilt laten maken in de studio...wij verzorgen het met liefde. Daarnaast heeft Maxanel zich gespecialiseerd in het maken van uitvaartreportages. Wellicht niet een gemakkelijk onderwerp, maar o zo belangrijk. We maken een tastbare herinnering van een dag die voor veel mensen in een roes voorbij zal gaan. Hierbij leg ik de liefde vast, de knuffel, de arm om je heen, alle mooie liefdevolle momenten die voorbij komen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijven dag kun je een blik werpen in mijn geheel vernieuwde fotostudio van 100 m2. Hier hebben we een grote rondwand laten plaatsen die ruimte biedt aan grote groepen en families. Dus wellicht een idee om nú maar eens die foto te laten maken met de hele familie? We zijn met deze rondwand de enige in de omgeving en hier dus erg trots op! Tijdens de open dag mag je jouw 'Perfecte Plaatje' inleveren op A4 formaat. Deze foto's gaan we verzamelen en laten beoordelen door een vakkundige jury. De fotograaf/fotogafe van hét "Perfecte Plaatje" wint een vergroting op A2 formaat!! Tijdens de open dag zijn onze oldtimers ook van dichtbij te bewonderen, de Citroën Traction Avant uit 1955 en de Chevrolet Bel Air uit 1960. Voor de kinderen hebben we buiten (bij mooi weer) een springkussen staan!

Benieuwd hoe een professionele fotostudio eruit ziet?? Zijn jullie dit jaar 25 of 50 jaar getrouwd?? Hebben jullie trouwplannen?? Of wil je gewoon eens een mooie fotoshoot?? Kom dan langs! Speciaal tijdens deze open bedrijven dag heb ik diverse kortingsbonnen voor jullie klaar liggen!!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lindberghstraat 22d
7903BN Hoogeveen