Euro Planit Hoogeveen

Parmentierstraat 25b
7903TP Hoogeveen
Hoogeveen

Contact: Esther de Jong
Website: http://www.europlanit.nl
Email: e.dejong@europlanit.nl
Telefoon: 0528 820 280

Bedrijfsactiviteiten

Bij Euro Planit houden wij van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen. Wil je een goede baan en plezier in je werk? Of zoek je het ontbrekende puzzelstukje voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres. Wij helpen jou om de puzzel compleet te maken! Euro Planit is actief op het gebied van uitzenden, payroll, detachering en werving en selectie. Euro Planit heeft vestigingen in Hoogeveen, Hengelo (Ov), Vorden en Apeldoorn. Het aanbod van vacatures van Euro Planit is breed, van productiewerk tot administratief en van techniek tot commercieel.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag zullen wij ons kantoor in Hoogeveen open stellen voor het publiek. Hier kan je diverse vacatures bekijken en jouw carrière mogelijkheden bespreken met een van onze collega's. Er zal een Poolse jobcoach aanwezig zijn voor vragen over o.a. carrière mogelijkheden van Poolse medewerkers.

Heb je altijd al willen weten wat een uitzendbureau precies doet en wat wij voor jou kunnen betekenen? Loop dan binnen bij Euro Planit! Onder onze bezoekers verloten wij een leuk cadeau.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Parmentierstraat 25b
7903TP Hoogeveen