Heijs Food Products B.V.

Parmentierstraat 12 - 18
7903TP Hoogeveen
Hoogeveen

Contact: Karin Kacha
Website: http://www.heijsgroep.nl
Email: Karim.Kacha@heijsgroep.nl
Telefoon: 0528-820 840

Bedrijfsactiviteiten

Heijs Food Products (HFP) is dé specialist op het gebied van kipproducten. Door onze jaren lange ervaring met flexibele productieprocessen en een toonaangevende productontwikkeling leveren wij het beste wat de markt te bieden heeft. HFP werkt met de beste kwaliteit borststukken, o.a. aangeleverd door eigen productiebedrijven van de Heijs Groep. Onze filets zijn van industriële topkwaliteit, specifiek op maat gesneden, gesorteerd op gewicht en afgezet binnen het hoogste segment van de voedselindustrie in binnen- en buitenland. Ook producenten van kant-en-klaar-maaltijden, cateringbedrijven en supermarkten maken gebruik van Heijs-kwaliteitsfilet. Naast ons eigen uitgebreide productportfolio zijn wij een partner voor u bij het ontwikkelen van specifieke en eigen kipproducten. Onder uw eigen merknaam produceren wij tailormade kipproducten met een eigen vorm, smaak, verpakking en beleving.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

U kunt bij ons op deze dag het productieproces zien, waaronder het fileren van kipdelen en het proces van kwaliteitsbewaking door ons laboratorium. U kunt onze producten op deze dag uiteraard ook proeven.

Wilt u weten hoe die kipproducten die u koopt in de supermarkt gemaakt worden , hoe de processen bewaakt worden door ons laboratorium. kom ons dan op de Open Bedrijvendag bezoeken!Uiteraard mag u onze producten die klaar gemaakt worden door onze kok op deze dag proeven.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Parmentierstraat 12 - 18
7903TP Hoogeveen