Radio Hoogeveen

Raadhuisplein 3
7901 BP HOOGEVEEN
Hoogeveen

Contact: Berend Heringa
Website: http://radiohoogeveen.nl
Email: info@radiohoogeveen.nl
Telefoon: 0528-233010

Bedrijfsactiviteiten

Radio Hoogeveen bestaat inmiddels 27 jaar in Hoogeveen en heeft een eigen radio studio die gevestigd is naast het gemeentehuis van Hoogeveen. Radio Hoogeveen zendt elke dag uit op radio FM 106.8 mHz. of op de kabel 104.1 mHz. Overdag is er muziek afgewisseld met herhaalde programma's te beluisteren op de zender. Radio Hoogeveen is er voor elk wat wils. De radiozender heeft een brede muziekkeuze: crossroad blues, in the mood, metal warehouse, after diner jazz, country, Nederlandstalig, muziek exress, classis ,allerlei muziekstijlen dus. Daarnaast is er ruimte voor religie,( kerk en zang, kinderkaravaan,perspectief) voor nieuws (in Regio Radio en 't Veen op) voor amusement: Cabaret podium. en verder: Radio Bingo, het hoorspel en op donderdagavond om de twee weken live de gemeenteraadsvergaderingen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open Bedrijvendag kunt u een kijktje nemen achter de schermen van Radio Hoogeveen. U kunt zien hoe het geluid van de radio tot u komt in de huiskamer door de technische ruimte te bezoeken. Daarnaast zal de presentatie-deur af en toe open gaan zodat u live de groeten kan doen op Radio Hoogeveen. Graag willen we van jong tot oud kennis laten maken met Radio Hoogeveen en zullen de medewerkers van de omroep u graag te woord staan op deze dag.

Radio Hoogeveen is er voor iedereen. Graag willen we de inwoners van de gemeente Hoogeveen kennis laten maken met de lokale omroep. Ook is Radio Hoogeveen op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Op deze dag kunt u van dichtbij zelf kennis maken met de nieuwe apparatuur waar de omroep mee werkt en kennismaken met enkele medewerkers..

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Raadhuisplein 3
7901 BP HOOGEVEEN