Wassink Begrafenis en Crematieverzorging

Zomerdijk 9a
7942 JR Meppel
Meppel

Contact: Chris Wassink
Website: http://www.wassink-uitvaart.nl
Email: cc.wassink@hetnet.nl
Telefoon: 0522-281878

Bedrijfsactiviteiten

Wassink uitvaartverzorging is gespecialiseerd in het verzorgen van uitvaarten. In de moeilijke tijd rondom een overlijden is persoonlijke service en professionele begeleiding van de uitvaart van groot belang. U vindt in onze uitvaartverzorgers ervaren, deskundige en betrokken dienstverleners die u van advies kunnen voorzien, al uw vragen kunnen beantwoorden en u helpen met het regelen van praktische zaken. Als geen ander beseffen wij dat het een laatste afscheid is. Juist daarom doen wij onze uiterste best om de wensen van de overledene en de nabestaanden op papier te krijgen, zodat we volgens die wensen het afscheid kunnen begeleiden. Het is voor ons heel belangrijk dat we er samen met u in slagen om, binnen het korte tijdsbestek, u het gevoel te kunnen geven alles te hebben gedaan wat binnen uw en ons vermogen ligt. We staan borg voor een waardige en correcte uitvaart in overeenstemming met de wensen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijvendag krijgt u bij ons een rondleiding in het uitvaartcentrum: Aula, koffiekamer, opbaarkamers, uitvaartkistenopslag, rouwauto's, drukkerij, en kantoor. Tijdens de rondleiding en na afloop in de koffiekamer is er gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden.

Daar wij al 20 jaar als zelfstandig uitvaartverzorger werkzaam zijn voor Meppel en omgeving en een volwaardig uitvaartcentrum in eigendom hebben, is dit voor u de kans eens op een ontspannen manier bij ons een kijkje achter de schermen te nemen.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Zomerdijk 9a
7942 JR Meppel