Fitland Meppel

Industrieweg 11a
7944 HT Meppel
Meppel

Contact: Simon Apperloo
Website: http://fitland.nl/fitnesscentra/sportschool-meppel/
Email: simon.apperloo@fitland.nl
Telefoon: 0522244039

Bedrijfsactiviteiten

Fitland – Real Fitness Meppel is een mooie en uitgebreide sportschool gevestigd aan de Industrieweg 11a te Meppel. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar en het aanbod op het gebied van trainingsfaciliteiten is zeer divers. Bij Fitland Meppel staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, small group trainingen en een sauna zijn altijd aanwezig.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de bedrijvendag kan men een kijkje nemen tijdens de diverse activiteiten. Vooraf kun je je ook aanmelden voor diverse activiteiten zodat je eraan deel kunt nemen. Dus sportieve kleding mee en probeer het functioneel trainen of één van onze workshops eens uit.

Heeft u altijd al eens willen weten hoe je het dagelijks bewegen gemakkelijker kunt maken? Wij hebben daar de oplossing voor.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Industrieweg 11a
7944 HT Meppel