Bijker Mechanisatie Nijeveen

Nijverheidsweg 7
7948NE Nijeveen
Meppel

Contact: A.Mennik
Website: http://www.bijkernijeveen.nl
Email: info@bijkernijeveen.nl
Telefoon: 0522491223

Bedrijfsactiviteiten

Bijker Mechanisatie is een bedrijf die actief is in de verkoop en reparatie van en aan tractoren en werktuigen, voornamelijk zijn we actief in de regio zuidwest Drenthe en NW Overijssel op het gebied van de Veehouderijsector. Wij hebben een aantal dealerschappen van gerenommeerde merken waaronder Deutz-Fahr tractoren en hooibouw machines en Siloking Voermachines. Ook zijn we actief in de tuin en parksector met duwmaaiers en zitmaaiers en natuurlijk de robotmaaiers. Reinigingstechniek in de vorm van hogedruk spuiten en veeg-zuig-schrobmachines zijn sinds 2014 in programma gekomen door vraag in onze regio, we zijn ondertussen leverancier voor een aantal ondernemingen in de provincie Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Al onze medewerkers hebben zodoende hun eigen vakkennis en specialisme in de werkzaamheden, door deze vakkennis zijn we een enthousiast bedrijf met no-nonsense mentaliteit.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

De bezoekers worden getrakteerd op een diversiteit van de werkzaamheden die we doorgaans uitvoeren, zo is er een trekkertest live te zien en zal de mogelijkheid zijn om zelf aan de "knoppen" te draaien om het vermogen en brandstofverbruik te meten om meer te weten te komen over het nieuwe rijden. Er zal een opstelling staan met diverse diagnoseapparatuur om de storingen en meldingen uit te lezen en reparatieadvies te kunnen geven. Er zal uiteraard een maairobot in proefopstelling staan en zal men kunnen zien dat deze techniek niet stil staat en op afstand op je mobiele telefoon uit te lezen is. Verder zal er een rondleiding gegeven worden door medewerkers door het gehele bedrijf.

Graag willen we de techniek in onze branche aan de bezoekers laten zien in de vorm zoals dat in de praktijk tot uiting komt, dat kan nu bij ons in de werkplaats met al zijn uitrusting om de klanten bij te kunnen staan in tijden van drukke werkzaamheden en daarbij optredende storingen, of een kijkje in ons keuringstation met proefopstelling voor een vermogenstest en het magazijn met reservedelen en met de daarbij horende software en it-oplossingen. We willen de bezoekers "laten beleven" wat onze techniek in huis heeft, de ervaring leert dat heel veel mensen bijvoorbeeld niet weten wat er schuil gaat achter de grote tractoren die we dagelijks op onze wegen tegenkomen, als ook de reinigingstechniek die we nu kunnen laten zien in een proefopstelling en de tuin en parkmachines in een demonstratie veld.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Nijverheidsweg 7
7948NE Nijeveen