Faber Adviseurs

Nijverheidsweg 15
7948NE Nijeveen
Meppel

Contact: S. Faber
Website: http://www.faberadviseurs.nl
Email: s.faber@faberadviseurs.nl
Telefoon: 0522-490094

Bedrijfsactiviteiten

Wij houden ons bezig met verzekeringen en hypotheken. Niet op de 24/7 manier, maar gewoon zoals wij vinden dat het hoort. Als zoon van een kruidenier groot geworden met het begrip dat klanten bediend horen te worden.Je adviseert, helpt en ondersteund. In een voordeeltje via internet schuilt het gevaar van afwijkende voorwaarden. Wij kennen de markt, de voorwaarden en de juiste prijs die er bij hoort. Een goed pakket tegen een concurrerende premie, dat is wat we bieden. Voor hypotheken het juiste adres. Wij bemiddelen voor alle in Nederland werkende aanbieders.Dus niet gebonden aan eigen produkten zoals de banken. De laagste rente vindt u bij ons.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Wij laten u kennis maken met een kleinschalig kantoor dat laat zien hoe het ook kan. De klant is nog steeds welkom en wordt als klant herkend en bediend. Daarnaast komen 5 leden van de Handelsvereniging Nijeveen ons kantoor op de OBD ook versterken. Samen met Piba (glassieraden), Corrie Spoor (Mediatin), Trieneke Evers (Jemako), Kindercoach Susanne en Ga Creatief met Tineke creeren wij een leuk bedrijf om te bezoeken die dag.

Naast het eigen bedrijf laten wij de ondernemerskracht van Nijeveen zien. We zijn vooral van het "samenwerken" Dat is ook wat we dagelijks doen. We werken samen met veel partijen om succesvol te zijn. We trekken vooral samen op met onze klanten. Het belang van onze klant staat centraal in alles wat we doen, en daar voelen we ons prima bij.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Nijverheidsweg 15
7948NE Nijeveen