Gasfabriek Meppel B.V.

Gasgracht 3
7941 KG Meppel
Meppel

Contact: Ilse Leeflang
Website: http://www.gasfabriekmeppel.nl
Email: info@gasfabriekmeppel.nl
Telefoon: 0522-241536

Bedrijfsactiviteiten

In het hart van Meppel, en op een steenworp afstand van het station, staat de historische Gasfabriek. Op deze bijzondere locatie vindt u verschillende creatieve bedrijven, kunt u terecht voor uiteenlopende evenementen en kunnen wij u met onze diensten ten volste ondersteunen. Kortom, de Gasfabriek is een unieke plek waar kennis, ontmoeting en ondernemerschap samenkomen. Naast een bijzonder onderkomen voor bedrijven, is de Gasfabriek een authentieke locatie voor vergaderingen, workshops, borrels of feesten. Het ‘Zuiveringslokaal’ en de vergaderruimtes in ‘De Stokerij’ zijn voor zeer verschillende evenementen geschikt. Tijdens de Open Bedrijvendag worden de vele mogelijkheden toegelicht.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Gedurende de Open Bedrijvendag worden er meerdere rondleidingen gegeven. Tijdens de rondleidingen wordt onder andere de historie en architectuur van het pand toegelicht en maken de bezoekers kennis met de diverse ondernemers. De rondleidingen starten op het hele en halve uur.

Kom naar de Open Bedrijvendag en proef de historie van de bijzondere Gasfabriek. Maar daarnaast kennis met diverse ondernemers en krijg een rondleiding door het historische pand. Een bezoek aan de Gasfabriek is meer dan de moeite waard!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Gasgracht 3
7941 KG Meppel