B+O Architectuur en Interieur B.V.

Gasgracht 3
7941 KG Meppel
Meppel

Contact: Ilse Leeflang
Website: http://www.bureaubeno.nl
Email: info@bureaubeno.nl
Telefoon: 0522-246625

Bedrijfsactiviteiten

B+O Architectuur en Interieur is een uitdagend, ondernemend en multidisciplinair architectenbureau met een uitgebreide expertise binnen de diverse disciplines van de architectuur. Wij zijn al vele jaren een professionele partij en zijn onderscheidend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen voortdurend vernieuwende concepten, die dienend zijn aan de context. Dit houdt in dat wij altijd de context als uitgangspunt nemen en invulling geven binnen de gestelde kaders. Wij staan dan ook voor contextuele architectuur: veelzijdig, krachtig, uiterst divers en niet in één stijlvorm te vatten. Ons projectportfolio varieert van particuliere woonhuizen en herbestemmingsopgaven tot grootschalige zorg- en retailprojecten.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

De architecten, projectleiders, ontwerpers en tekenaars laten op deze dag zien wat zij doen. Daarnaast geven de architecten vrijblijvend esthetisch advies aan bezoekers met kleine of grote verbouw- of nieuwbouwplannen. Ook worden er demonstraties 3D-inmeten en lezingen gegeven. Kinderen kunnen hun eigen droomhuis ontwerpen met maquettemateriaal. Verder kan de bijzondere Gasfabriek worden bewonderd tijdens een van de rondleidingen.

Beleef architectuur en bouwkunst tijdens de Open Bedrijvendag bij B+O Architectuur en Interieur! Wij leggen u graag uit wat we precies doen op een interactieve manier. Graag tot 4 november!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Gasgracht 3
7941 KG Meppel