Pandriks Bake Off

Bedrijfsactiviteiten

Pandriks: The BEST in bake off
“Brood was vroeger véél lekkerder”. Met dit als uitgangspunt is Pandriks Bake Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waar gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

Wij geven de natuur de tijd om haar werk te doen. Ons brood krijgt écht de tijd en rust, maar liefst 30 uur in plaats van 3 uur. Hiermee gaan we terug naar het productieproces van vroeger, maar maken we wel gebruik van de technieken van morgen. Dit resulteert in pure, uitstekend verteerbare producten van 100% natuurlijke ingrediënten. Kortom; het allerbeste brood. Bereid met tijd en vakmanschap, én dat proef je!


Open Bedrijvendag

Mensen de bakkerij laten zien en uitleggen wat wij doen.

De mensen kunnen boven (via een trap) de bakkerij in kijken. Mensen die geen trap kunnen lopen, kunnen beneden kijken. Vandaar dat het pand beperkt rolstoel toegankelijk is.

Pandriks Bake Off

Mandeveld 8, Meppel, Nederland