Biodanza Meppel

Zuideinde 28
7941 GH Meppel
Meppel

Contact: Helena Tjong Tjin Joe
Website: http://www.biodanzameppel.nl
Email: info@biodanzameppel.nl
Telefoon: 06-55194406

Bedrijfsactiviteiten

Ik ben Helena Tjong Tjin Joe en sinds 2007 eigenaar van Biodanza Meppel. Met veel enthousiasme en passie begeleid ik mensen in hun transformatie processen door middel van de beweging (Biodanza). Dat doe ik in groepen en geef ik ook workshops op maat en op locatie. Biodanza is een unieke methode (afkomstig uit Zuid Amerika en ontwikkeld door de Chileense psycholoog en medisch antropoloog Rolando Toro Araneda) in de diverse methoden van bewustwording. Biodanza maakt gebruik van de beweging, de muziek en het ervaren. Het doel van Biodanza is ondermeer dat we een vitaal, creatief, affectief leven kunnen leiden dat goed voelt voor ons.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Op de Bedrijvendag ben ik samen met andere bewuste ondernemers, aangesloten bij het netwerk Bewust Meppel, aanwezig aan de Zuideinde 28 in Meppel. Daar geef ik achtergrond informatie over Biodanza en kun je gratis meedoen met een Biodanza workshop! Je kunt dan ervaren of Biodanza iets voor je kan betekenen en of ik je daarbij kan helpen. Een Biodanza workshop geeft je plezier en zorgt dat je op een leuke manier bezig kunt zijn met bewustwording.

Biodanza is in Nederland en zeker in onze regio een vrij nieuwe vorm van bewustwording. Toch is Nederland op dit moment het snelst groeiend Biodanza land van de wereld! Steeds meer mensen vinden hun weg naar Biodanza. Wil je meer weten over Biodanza? Wil je meedoen met deze unieke, leuke, plezierige manier van bewustwording? Je hoeft niet te kunnen dansen, je hoeft geen ritme te kennen. Kom dan meedoen, kom dan meegenieten met de gratis Biodanza workshop! Je bent van harte welkom!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Zuideinde 28
7941 GH Meppel