Up North

Steenwijkerstraatweg 78-A
7942 HR Meppel
Meppel

Contact: Sjoerd Banga
Website: http://www.upnorthmedia.nl
Email: sjoerd@upnorthmedia.nl
Telefoon: 0522-244099

Bedrijfsactiviteiten

Up North is een visueel communicatiebureau. Wij verzorgen complete producties op het gebied van film, fotografie en web. Onderbouwd met een goed concept en te plaatsen binnen een bredere communicatiecampagne. Vanuit onze thuisbasis Meppel opereren wij door het hele land en ver daar buiten.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Neem een kijkje achter de schermen bij het monteren van een film, het maken van een virtuele tour en nog veel meer. Daarnaast hebben wij een mooie fotografische verrassing voor jullie.

Vroeger waren er duidelijke grenzen tussen film, televisie en fotografie, maar die vervagen steeds meer. Er komen steeds weer nieuwe vormen en mogelijkheden van verspreiding, denk aan internet, tablets en smartphones. Door het grote aanbod gaan mensen actief op zoek naar content die hen echt aanspreekt. Het publiek prikt tegenwoordig wel door het traditionele promotie-praatje en geloofwaardigheid speelt een belangrijke rol. Beleving in plaats van zo maar informatie. Zeker met social media, waardoor communicatie geen eenrichtingsverkeer meer is. Wij kunnen jullie hier alles over vertellen en laten zien.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Steenwijkerstraatweg 78-A
7942 HR Meppel