Studio 78A

Steenwijkerstraatweg 78-A
7942 HR Meppel
Meppel

Contact: Sjoerd Banga
Website: http://www.78a.nl
Email: info@78a.nl
Telefoon: 06-48757191

Bedrijfsactiviteiten

Studio 78a is opgericht door fotograaf Sjoerd Banga. De studio in Meppel is het beginpunt van vele creatieve fotoshoots. Het contact met mensen vinden wij erg belangrijk, dit zie je terug in de foto's. Wij leggen je vast zoals je écht bent en zoeken de grenzen op. Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto's, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto's altijd uniek. “Geen standaard plaatjes maar ervaringen, buitengewoon in beeld gebracht"

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Wij laten zien dat een fotoshoot meer is dan alleen foto's maken. Een fotoshoot is vooral ook een ervaring die je niet snel vergeet en daarom willen wij ook die met jou delen. Want fotografie gaat ook over identiteit. De identiteit van jou, de identiteit van ons en de identiteit van degene die de foto bekijkt. Voor velen is een fotoshoot ook een overwinning op zichzelf. Iedere fotoshoot begint bij het brainstormen in onze studio en daar willen wij jullie graag meer over vertellen. Ook is er de mogelijkheid om een bijzondere portretfoto van jezelf te laten maken. Hoe en wat? Dat geven wij pas prijs op de dag zelf :-)

Wij maken niet de 'standaard' plaatjes, maar gaan altijd voor echte foto's van echte mensen. Geen gemaakte emoties, maar echte emoties. Ook maken wij gebruik van bijzondere locaties en ideeën om tot een onvergetelijk plaatje te komen.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Steenwijkerstraatweg 78-A
7942 HR Meppel