Astrid Boerma Coaching&Yoga

Woltingepad 21
7943EB Meppel
Meppel

Contact: Astrid Boerma
Website: http://www.astridboerma.nl
Email: info@astridboerma.nl
Telefoon: 0625577701

Bedrijfsactiviteiten

Coaching & Yoga Astrid Boerma De yoga is een uitgegroeide passie die al jaren aan mij kleeft en stap voor stap door opleiding en verdieping inmiddels op een prachtige locatie twee avonden in de week lessen verzorg. De yogalessen zijn een combinatie van yoga en pilates en ligt de nadruk op ademhaling en ontspanning. Een veel gehoord geluid is dan ook dat men na een les zo ontspannen is en heerlijk kan slapen. Een fijne avond me-time. De coaching is een andere tak die ik graag vanuit mijn werkervaring heb meegenomen. Ik werk van huis uit en op locatie. Als coach werk ik samen met jongeren/student aan punten die hij of zij in het eigen functioneren wil veranderen. Op dit moment werk ik aan een klankbordconcept voor jongeren van gescheiden ouders die zonder drempel hun verhaal kwijt kunnen. Meer info volgt via de website (in aanbouw)

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open bedrijvendag ben ik in de gelegenheid gesteld om meer info over mijn lessen te geven en is de ruimte waar mijn lessen gegeven worden voor mij een belangrijk onderdeel. De energie moet goed zijn om te geven en als yogini te ontvangen. Tijdens deze open dag wordt er geen yoga gegeven maar ligt er een leuke aanbieding klaar om kennis te maken met yoga.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar yoga of wie ik ben. Wanneer loop je wanneer je een coach nodig hebt? en bij wie wandel je dan binnen? of je wilt graag bewegen maar bij wie en wat past bij jou?? Drempels en vraagstukken waar ik samen met je over kan babbelen tijdens deze dag.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Woltingepad 21
7943EB Meppel