Bouwcenter Concordia

P. Mastebroekweg 28
7942 JZ Meppek
Meppel

Contact: Jan Reuvekamp
Website: http://www.bouwcenterconcordia.nl
Email: j.reuvekamp@bouwcenterconcordia.nl
Telefoon: 0522-253631

Bedrijfsactiviteiten

Bouwcenter Concordia is een leverancier van hout- en bouwmaterialen met 9 vestigingen in Noord Nederland in de breedste zin van het woord. Wij leveren veelal aan professionele bouwbedrijven en zzp'ers in de bouw, maar ook de particuliere klant vindt steeds beter de weg naar ons. Van fundering tot het dak en voor de gehele afbouw in en rond het huis kunt u terecht bij ons. Kortom Bouwcenter Concordia is uw perfecte partner als het hout & bouwmaterialen gaat! Naast onze formule van Bouwcenter hebben wij in Meppel en Heerenveen een vestiging van Concordia Keuken & Bad waar een ieder terecht kan voor keukens, tegels en sanitair. Daarnaast hebben wij een formule van Primo Keukens "de voordeligste keukenzaak" met 4 vestigingen waaronder Meppel.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijven Dag kunt u een kijkje nemen op onze nieuwbouw van hout & bouwmaterialen magazijn inclusief een grote bouwshop van 1000 m2. 12 oktober 2016 is ons magazijn door een grote brand verwoest en we zijn nu druk bezig weer een nieuw en vergroot magazijn te bouwen. Ondanks dat wij nog niet geheel klaar zijn is toch interessant om te kijken hoe het met de wederopbouw van ons in bedrijf in Meppel gaat.

Heeft u altijd al willen zien g=hoe het er aan toegaat bij een bedrijf die de bouw voorziet van alle benodigde hout- en bouwmaterialen, dan is de open dag een mooie kans. Ook de showrooms van Concordia Keuken & Bad en Primo Keukens zijn een bezoek waard. Hier staan de nieuwste trends op het gebied van keukens, tegels en sanitair gepresenteerd.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

P. Mastebroekweg 28
7942 JZ Meppek