Voedselbank Zuidwest Drenthe uitgiftepunt Meppel

Loberingemaat 2
7942 JD Meppel
Meppel

Contact: Tonie Mulder
Website: http://www.voedselbankzuidwestdrenthe.nl
Email: toniemulder@outlook.com
Telefoon: 0637229693

Bedrijfsactiviteiten

Het uitgiftepunt Meppel voorziet klanten uit Meppel en omgeving wekelijks van kwalitatief goede producten, voldoende om 2 of 3 x in de week een verantwoorde maaltijd op tafel te kunnen zetten. Het gaat hierbij in totaal om ca. 200 'monden'.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Rondleiding en er is gelegenheid tot het stellen van vragen die door de aanwezige vrijwilligers naar vermogen beantwoord zullen worden.

De Voedselbank heeft helaas nog steeds een ietwat negatief imago. Gedacht wordt vaak dat de goederen die worden uitgegeven van inferieure kwaliteit- of 'over de datum' zijn. Het is weliswaar zo dat de Voedselbank sommige producten langer mag uitgeven dan de supermarkt (te denken valt hierbij aan rijst, pasta's, droge producten en conserven), maar ook wij worden met betrekking tot de THT datum, zeker als het om vers- of zuivelproducten gaat, gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Daarom is de interne voedselveiligheid controle in handen van onze eigen voedselveiligheid coördinator zodat we er zeker van zijn dat de uit te geven producten voldoen aan de kwaliteitseisen die daaraan worden gesteld.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Loberingemaat 2
7942 JD Meppel