Millart Creatieve Communicatie

Sluisgracht 20
7941BW Meppel
Meppel

Contact: Rob Reinink
Website: http://www.millart.nl
Email: Rob@millart.nl
Telefoon: 0522 242426

Bedrijfsactiviteiten

Millart Creatieve Communicatie is sinds 1978 in bedrijf. 40 jaar ervaring in de creatieve communicatiewereld heeft geleid tot een gevestigde naam in Meppel. Dagelijks is ons team in creatieve sferen voor haar relaties. Van uniek concept tot een simpel visitekaartje, van online mediacampagnes tot het bepalen van een bedrijfsidentiteit. Iedere productie is daardoor anders en dat houdt ons creatief.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Bij Millart kunt u zien hoe het proces van logodesign werkt en hoe dit logo verder wordt verwerkt tot een animatie. Het logo mag op deze Open Dag bijvoorbeeld uw naam zijn. Op een eenvoudige manier wordt door een Grafisch Vormgever lettersoorten, vorm en kleur in Illustrator gecombineerd tot een logo. Vervolgens wordt het logo door een collega verwerkt tot een korte animatie in After Effects. Het resultaat hiervan wordt op onze Facebookpagina geplaatst.

De locatie van Millart is alleen al een bezoekje waard. We zijn namelijk gevestigd op de begane grond van de historische Molen De Vlijt aan de Sluisgracht. Vanzelfsprekend is alle informatie beschikbaar over ons bedrijf. Een student van Deltion College is aanwezig om meer te vertellen over de opleiding Mediavormgever.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Sluisgracht 20
7941BW Meppel