Brandweer Meppel

Paradijsweg 1
7942 HB Meppel
Meppel

Contact: Jurrien Hummel
Website: http://www.vrd.nl/home.html
Email: jurrien.hummel@vrd.nl
Telefoon: 06 55392817

Bedrijfsactiviteiten

Brandweer Meppel houd zich bezig met het redden van mens en dier bij brand en ongevallen. In noodsituaties zal zij inzetten voor het beperken van schade. We zetten ons graag in met de middelen die ons ten dienst staan bij een brand zowel bij een woonhuis als bij een bedrijf. Ook als er een ongeluk heeft plaats gevonden en er moet iemand bevrijd worden uit een auto of wat ook voorkomt uit een machine, komen we graag ter plaatse om professionele hulp te bieden.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Er zal bij de brand weer veel te zien zijn en we geven een aantal demonstraties. Dat zullen demonstraties zijn over brandbestrijding maar ook zal er een hulpverlening te zien zijn. We doen niet alleen het oplossen van incidenten maar willen u ook graag op de hoogte brengen van zelf ter hand nemen activiteiten die de veiligheid in uw directe omgeving vergroten. We helpen u met de vraag: wat kan zelf doen aan veiligheid in mijn directe omgeving?

U krijgt niet alleen te zien wat de brandweer doet maar ook hoe de brandweer zijn werk doet. Mogelijk is het iets wat bij u past wat u zelf ook zou kunnen doen. U kunt in een gesprek meer te weten komen over het werk van de brandweer om te zien of het iets voor u zou kunnen zijn. Hulpverlenen is immers leuk!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Paradijsweg 1
7942 HB Meppel