Boom B.V.

Rabroekenweg 20
7942 JE Meppel
Meppel

Contact: Mavis Feitsma
Website: http://www.boomlab.nl
Email: mfeitsma@boomlab.nl
Telefoon: 0522-268700

Bedrijfsactiviteiten

Boom is dé complete en onafhankelijke leverancier voor ieder laboratorium. Met een rijke historie die teruggaat tot 1895, staat vandaag de dag de vierde generatie van de familie Boom aan het roer. Naast het leveren van laboratoriumapparatuur, -benodigdheden en -disposables zijn we ook leverancier voor laboratoriumchemicaliën van A-Z. Daarnaast hebben we eigen productiefaciliteiten waar vele chemicaliën worden bereid onder ons eigen Boom label.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u een kijkje nemen achter de schermen van Boom B.V. U volgt een leerzame rondleiding door het gehele bedrijfspand. Ons bedrijfspand omvat naast kantoren e.d. meer dan 10 magazijnen, waaronder 3 palletmagazijnen met een capaciteit van 2000 pallets. Daarnaast mag u ook binnenkijken in ons laboratorium, waar we diverse proeven laten zien.

Altijd al eens binnen willen kijken in een echt laboratorium? Dan is een bezoek aan ons zeker de moeite waard. Daarnaast is het indrukwekkend om zelf te zien waar een laboratoriumleverancier allemaal rekening mee moet houden wat betreft veiligheid.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Rabroekenweg 20
7942 JE Meppel