SEM productions

Eekhorstweg 24
7942 KC Meppel
Meppel

Contact: Dimitri Nashid Khali
Website: http://www.sem-productions.com
Email: dimitri@sem-productions.com
Telefoon: 0853033684

Bedrijfsactiviteiten

Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar en hoorbaar bent op de meest optimale manier. Wij zetten onze mensen en materialen in om een ultieme beleving te creƫren voor de bezoeker. Met licht en geluidstechniek kunnen we een lege ruimte omtoveren tot een prachtig theater of evenementenlocatie. Door middel van videotechniek kunnen we jouw boodschap versterken en nog beter overbrengen. Je komt ons overal tegen. Ons werkgebied is heel divers. Van concerten tot bedrijfsfeesten. Van standbouw tot dance-event. Overal wordt gebruik gemaakt van licht, geluid of videotechniek. Naast de complete producties en verhuur van professionele apparatuur houden wij ons ook bezig met de verkoop en (permanente) installatie van licht en geluid.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 4 november krijg je tussen 13.00 uur en 18.00 uur de kans om kennis te maken met bijna alle facetten van het evenementenvak. Negen Meppeler bedrijven hebben speciaal voor deze dag de krachten gebundeld waardoor een heuse evenementen beleving ontstaat met onder andere live muziek, diverse workshops, steigertoren klimmen, een tv-studio, live entertainment en verschillende presentaties.

Heb je altijd een grote mengtafel willen bedienen? Of de lampen op het podium? Dit kan allemaal tijdens onze Event Experience tijdens de Open Bedrijvendag 2017. Iedereen is welkom, gratis toegang en uiteraard is er een hapje en een drankje!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Ketelskamp 2
7942 KG Meppel