Bibliotheek Meppel

Marktstraat 27
7941 KP Meppel
Meppel

Contact: Evelien Huizenga
Website: http://www.bibliotheekmeppel.nl
Email: e.huizenga@biblionetdrenthe.nl
Telefoon: 088-0128480

Bedrijfsactiviteiten

De Bibliotheek richt zich, naast het uitlenen van materialen, steeds meer op de vaardigheden die iemand nodig heeft om in de maatschappij mee te kunnen draaien. Zo biedt de Bibliotheek onderdak aan een Taalpunt voor mensen die de Nederlandse taal beter willen leren spreken en schrijven. Daarnaast biedt de Bibliotheek computercursussen aan voor mensen die graag kennis willen maken met internet, Facebook en willen kunnen mailen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Wij informeren u over de activiteiten van ons Taalpunt, de computercursussen die u kunt volgen, bijvoorbeeld een cursus voor de websites van de overheid en de gemeente. Daarnaast is er een advocaat aanwezig om uw juridische vragen te beantwoorden. En wilt u graag e-books lezen, maar weet u nog niet precies hoe dat moet? Ook hierbij helpen wij u.

Nieuwe leden kunnen een groot-abonnement aanschaffen voor de prijs van een basisabonnement (€ 50,50 i.p.v. € 62,00. de huidige leden kunnen hun materialen één dag boetevrij inleveren. Ook kunt u kans maken op een boekenbon door het gewicht van een stapel boeken te raden.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Marktstraat 27
7941 KP Meppel