Lozeman Tuinmachines

Rijksweg 96
9422 CG Smilde
Midden-Drenthe

Contact: R. Buring
Website: http://www.lozeman.nl
Email: r.buring@lozeman.nl
Telefoon: 0592 430041

Bedrijfsactiviteiten

Lozeman Tuinmachines importeert en verkoopt al meer dan 60 jaar een groot assortiment aan tuinmachines en aanbouwwerktuigen door heel Nederland en de Benelux. In onze filialen hebben wij een ruim gesorteerde showroom en een grote voorraad. Lozeman Tuinmachines is importeur van de topmerken Gianni Ferrari, Ferrari, Orec, Echo en Grasshopper. Bij dit familiebedrijf met vier filialen krijgt u altijd een deskundig advies en een goede prijs. Lozeman biedt producten van hoge kwaliteit voor iedere beurs, de mogelijkheid tot inruil en uiteraard een demonstratie van de machine van uw keus.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u diverse machines uitgestald zien en een demonstratie krijgen. U krijgt de mogelijkheid om de machines zelf uit te proberen op ons testveld. U kunt de kinderen gerust meenemen want er is een springkussen aanwezig. Vanzelfsprekend wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd!

U krijgt de kans om alle machines uit ons assortiment te bekijken en alle machines vrijblijvend te testen op ons speciale testveld.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Rijksweg 96
9422 CG Smilde