Vloeren- & timmerbedrijf Tol

De Hanekampen 5
9411 XN Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Ageeth en/of Harm Tol
Website: http://www.tol-beilen.nl
Email: info@tol-beilen.nl
Telefoon: 0593524621

Bedrijfsactiviteiten

Vloeren- & timmerbedrijf Tol maakt prachtige vloeren waaronder siergrindvloeren, marmerkorrelvloeren, troffelvloeren, coating- en gietvloeren en ook Leef-betonvloeren. Zowel voor particulier als bedrijf! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een professionele reiniging en de juiste reinigingsproducten voor uw vloer. Maar bovenal staat het gemak dat u heeft van onze naadloze vloeren, vakkundig aangebracht en geschikt voor iedere ruimte, van slaapkamer tot woonkamer, van garage tot kantoor. Wij zijn goed in maatwerkadvies. Meer info vindt u op onze website www.tol-beilen.nl en onze showroom is bij voorkeur op afspraak geopend. Graag tot ziens!

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag hebben we er ook dit keer voor gekozen om gezamenlijk met andere ondernemers te gaan staan op Lieving 72 te Beilen, voor u gemakkelijk dat alles bij elkaar staat en wij kunnen u ook daar onze vloeren laten zien en u informeren voor welke toepassing welke vloer het meest geschikt is. Mocht u enthousiast zijn geraakt dan nodigen we u daarna uit in onze showroom voor een volledig adviesgesprek en/of we maken direct een afspraak bij u ter plaatse om de ondervloer te beoordelen. Mocht het zo zijn dat u niet kunt wachten tot 4 november, belt u dan gerust eerder voor een adviesafspraak, wij zijn u graag van dienst!

Een mooie kans voor ons om ons bedrijf en de mogelijkheden aan u voor te stellen en een mooie kans voor u om kennis te maken met 1 of meerdere van onze prachtige vloeren! Gewoon even een praatje maken over de mogelijkheden in een gezellige ambiance. Graag tot ziens!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen