Chalcedoonzorg bv

Veenhoopsweg 55
9422 AD Smilde
Midden-Drenthe

Contact: Ina koning
Website: http://www.chalcedoonzorg.nl
Email: Inakoning@chalcedoonzorg.nl
Telefoon: 0592-412772

Bedrijfsactiviteiten

Chalcedoonzorg is een thuiszorgorganisatie die verpleging, verzorging, huishoudelijke zorg en dagopvang biedt. Een mooie combinatie alles onder 1 dak. Onze organisatie is gespecialiseerd in de terminale zorg. Daarnaast werken wij met kleine zorgteams en weet u wie er komt voor de zorg. Wij verlenen zorg met gevoel.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens onze open dag worden er diverse activiteiten gedaan, voor kinderen, ouders en ouderen zijn er diverse dingen te doen zoals, Schminken, bloedsuikerprikken, bloeddruk opmeten, uitleg over magneet sieraden, en nog meer leuke dingen. verder zorgen wij voor diverse informatietafels waar voor een ieder informatie te verkrijgen is over zorg en alles wat hier mee te maken heeft. En natuurlijk is er koffie en wat te drinken. Op onze dagopvang is er deze dag ook van alles te doen.

Chalcedoonzorg wil mensen laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn in de zorg en zaken die je kan combineren met de zorg. Op deze dag willen wij ook graag laten zien wat er allemaal op de dagopvang wordt gemaakt.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Veenhoopsweg 55
9422 AD Smilde