Loopbaancoach en -adviseur `Het Zicht`

De Groenkampen 16
9414 AN Hooghalen
Midden-Drenthe

Contact: H. Zantinge
Website: http://www.hetzicht.nl
Email: info@hetzicht.nl
Telefoon: 0640952052

Bedrijfsactiviteiten

Voor u als organisatie `Het Zicht` biedt ondersteuning aan u als organisatie, wanneer u richting wilt geven aan medewerkers die meedeinen op de golven van hun loopbaan. Als loopbaanprofessional houd ik overzicht en breng op een creatieve manier mogelijkheden voor u in het licht. Organisaties geven graag op een waardevolle manier inhoud aan het werkgeverschap, waarbij vanuit zorg voor deze medewerkers kansen en mogelijkheden gecreëerd en doelen behaald worden. `Het Zicht` is graag het baken in dit bewustwordingsproces voor u en uw medewerkers. `Het Zicht` zet zich in om de doelstelling van u en de mogelijkheden van uw medewerkers als stip aan de horizon te plaatsen, zodat het schip in beweging blijft. `Het Zicht` is divers in zijn aanpak, zodat medewerkers mee kunnen bewegen met de golven en de invloed van deze tot een minimum kunnen beperken. U biedt zo uw medewerker de mogelijkheid sturing te geven aan rustig vaarwater, zodat de steven op de weg naar resultaat kan koersen. Voor jou als medewerker `Het Zicht` heeft de overtuiging dat jij als medewerker recht hebt op de inzet, groei en ontwikkeling van je talenten. Echter wordt deze mogelijkheid niet altijd geboden. Wanneer je de mogelijkheid wel hebt, maar je gevoelsmatig rondtolt op een zee met woeste golven, wil je graag ondersteuning. Op deze momenten geef ik je overzicht, houvast en rust. Vanuit onze verbinding zal ik een baken zijn en ondersteun je met het maken van jouw keuzes. Ik breng je op een toegankelijke en creatieve manier in beweging, zodat je herkenbare vuurtorens kunt plaatsen die voor jouw verdere ontwikkeling belangrijk zijn. De weg naar deze vuurtorens kunnen via verschillende koersen bevaren worden. `Het Zicht` biedt zekerheid, zodat jij duidelijkheid krijgt over de beste koers voor jou.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

`Het Zicht` ziet een loopbaan als een schip met een haven als eindpunt. Waar deze zich bevindt en wat de koers zal zijn, wordt mede door de zee bepaalt. Havens als einddoel kunnen wijzigen en koersen worden vaak bijgesteld. In de loopbaan is men vaak een baken nodig, dat een veilig overzicht biedt en het schip in beweging houdt. Het hoeft dan niet onnodig voor anker te gaan. Door buiten de vastgestelde koersen te denken, brengen we op een creatieve wijze verschillende havens in beeld waar het schip aan kan meren. Deze havens kunnen worden bereikt door de inzet van diverse instrumenten en/of trajecten. Deze kunnen zijn: • Loopbaananalyse, -onderzoek, -advies en -coaching • Outplacement • Re-integratie

`Het Zicht voor` Loopbaananalyse, -onderzoek, -advies en –coaching Wanneer een medewerker in aanmerking komt voor verandering van werk of werkplek, is een gedegen onderzoek van groot belang. Hoe is de loopbaan van de medewerker tot dusver verlopen? Wat kan en wil deze graag met de loopbaan en hoe bereiken we dat? Wanneer een dusdanig onderzoek gekoppeld wordt aan een helder en haalbaar doel, kunnen we de kans op succes aanmerkelijk vergroten. Aanleiding voor een dergelijk onderzoek kunnen zijn: Vastzitten in de loopbaan, disfunctioneren, (dreigende conflicten), te weinig inzicht in eigen mogelijkheden, te weinig balans. Ik onderzoek de mogelijkheden om weer richting te geven aan de loopbaan, zodat de medewerker en werkgever beide weer vooruit kunnen kijken en toekomstperspectief hebben.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen