Poiter Design

Weegbreelaan 10
9413 AG BEILEN
Midden-Drenthe

Contact: Pieter van Boven
Website: http://www.poiterdesign.eu
Email: info@poiterdesign.eu
Telefoon: 0628575946

Bedrijfsactiviteiten

Poiter Design is een full-service reclame bureau met een focus op webdesign, grafische vormgeving en drukwerk. Ik bied websites aan voor het vaste lage maandbedrag v.a. €19,95 per maand. Geen ontwerpkosten, maar wel een uniek design, op maat gemaakt naar uw uitstraling. Ik neem het onderhoud (updates, back-ups) voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op de inhoud van uw website om hiervan een succes te maken. Uiteraard sta ik altijd klaar om u te helpen en te adviseren. Daarnaast verzorg ik alles van web tot print. Zoals: grafische vormgeving, advertenties, flyers, brochures etc. ontwerpen - Drukwerk - Relatiegeschenken - Hosting - etc. Kortom uw full-service reclamebureau uit Beilen!

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Naast dat het uiteraard heel gezellig is en leuk is om mensen te ontmoeten laat Poiter Design zien hoe een website gemaakt wordt en waar rekening mee gehouden moet worden. Ook kan ik direct een check doen op uw huidige website om bijvoorbeeld uw zoekresultaten te verbeteren! Verder kunt u zien wat er allemaal op drukwerk gebied en relatiegeschenken mogelijk is.

Tijdens de Open Bedrijvendag op Lieving zijn 23 bedrijven verenigd om zich te presenteren aan u als bezoeker. Het RTV Drenthe radio programma Hemmeltied zal van deze locatie haar uitzending verzorgen. De dag wordt geopend door Robert Klaver, Commercieel directeur van FC Groningen en daarnaast zullen er meerdere sprekers aan het woord komen. Helemaal mooi is dat de bezoekers aan onze locatie kans maken op 2x een VIP-arrangement voor 2 personen voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Ook is Sonja Haarmode aanwezig, zij gaat hoofdmassages geven voor het goede doel, de Prinses Margriet Manege in Westerbork. Verder wordt er nog een prachtig schilderij van Galerie Wildevuur verloot onder de bezoekers, deze opbrengst gaat ook naar de Prinses Margriet Manege in Westerbork. De deelnemende bedrijven zijn: De 23 bedrijven die zich gezamenlijk presenteren zijn: 1. Blauwgies.nl 2. Boers Tuinklussen 3. Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga 4. Catering de Hofmeester uut Drenthe 5. ChipsAway de Vries 6. De Gouden Hand 7. Dive2Adventure 8. Eggink Schilders 9. G. Nijboer Installatietechniek 10. Golfclub Martensplek 11. Het Zicht 12. Hovo BV 13. Huize Wezup 14. Koopplein Midden-Drenthe 15. Limo Service Nederland 16. Pelletkachel Beilen 17. Poiter Design 18. Schaap Bestratingen 19. Sonja Haarmode 20. Tol Siergrindvloeren en Timmerwerken 21. Vuurdelig.nl 22. Zantinge Bouwbedrijf 23. Zinger Vastgoed Kortom een mooie gelegenheid om meerdere verschillende bedrijven in 1x te bezoeken en om leuke prijzen te winnen! Voor meer informatie, houd facebook en overige media in de gaten!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen