Hovo BV

Pieterbergweg 35
9431 CA Westerbork
Midden-Drenthe

Contact: Lyberthe Hoogenbosch
Website: http://www.hovo.nl
Email: lyberthe@hovo.nl
Telefoon: 0593331461

Bedrijfsactiviteiten

Door onze jarenlange ervaring in beroeps- en veiligheidsschoeisel hebben we veel expertise opgebouwd. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren bij uw keuze voor het meest geschikte bedrijfsschoeisel voor uw branche / beroep. U wilt uiteraard het grootst mogelijke comfort en veiligheid voor uzelf, uw bedrijf en uw personeel. Daarom leveren we uitsluitend topmerken welke bewezen hebben aan de hoogst mogelijke (verzekerings-) eisen te voldoen. Al ons bedrijfsschoeisel is gecertificeerd volgens de wettelijk verplichte CE, DIN en NEN normen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Op locatie Koopplein Midden-Drenthe staan ieder jaar bedrijven uit allerlei branches bij elkaar. Er zal van alles te doen zijn, te beleven, te proeven en te winnen zijn. Op deze locatie zal voor de 5de keer achtereen meerdere bedrijven zich met elkaar presenteren. In 2013 stonden we met 6 bedrijven bij elkaar, in 2014 met 15 bedrijven, in 2015 met 21 bedrijven en in 2016 met 26 bedrijven. Voor dit jaar is het aantal bedrijven nog niet bekend...

De veiligheid op en rondom de werkplek is een niet te onderschatten aspect. Organisaties moeten aan vele voorschriften voldoen. Daarmee worden eveneens hoge eisen gesteld aan het schoeisel dat op de werkplek wordt gedragen. Met de keuze van topmerken levert HoVo bv bedrijfs- en veiligheidsschoeisel dat zijn waarde op tal van plekken en in zeer uiteenlopende situaties heeft bewezen. Heeft u specifieke vragen dan zal onze veiligheids deskundige deze dag aanwezig zijn om gericht op uw ondernemen of beroep een advies te geven. Voor al uw vragen over het assortiment neemt u contact op met het HoVo team.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

lieving 72
9411 TG Beilen