Smit Parket

Brunstingerstraat 5
9411 EH Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Jan Smit
Website: http://www.smitparket.nl
Email: info@smitparket.nl
Telefoon: 0593-526319

Bedrijfsactiviteiten

Smit Parket is een speciaalzaak in Houten vloeren, PVC en Laminaat. Ook voor het schuren/ onderhoud van vloeren en traprenovatie kunt u bij ons terecht. Smit Parket is gevestigd in Beilen sinds 1997 en eigenaar Jan Smit heeft reeds 30 jaar ervaring als parketteur. Hennie Smit is dagelijks te vinden in de winkel en adviseert u bij de keuze van uw vloer. Vooral de ambachtelijke manier van vloeren leggen is een specialiteit van Smit Parket. Patroonvloeren zoals visgraat, Ladder en Hongaarse punt. Maar ook als u een eigen ontwerp heeft kunnen wij dat voor u realiseren. En alle vloeren worden gelegd en/of onderhouden door "de baas zelf" of door binnen het bedrijf opgeleide leggers.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Wat is nu eigenlijk laminaat? En PVC? Hoe wordt een traditionele patroonvloer gelegd? Vloeren schuren en de talloze afwerkingen. Altijd al iets meer willen weten van al die verschillende soorten vloeren en wat er mogelijk is? Wij delen graag onze kennis met u en beantwoorden al uw vloeren-vragen. Aan de hand van foto's, monsterborden en zelf een stukje vloer schuren en kleuren krijgt u een kijkje in het (parket)vloeren-vak. En natuurlijk staat de koffie/ thee voor u klaar!

Smit Parket is dit jaar jarig en viert zijn 20 jarig bestaan. Door het grotere assortiment en toenemende drukte was het noodzakelijk om de showroom iets uit te breiden. Extra bijzonder is het dus dat u tijdens de open bedrijvendag al een kijkje mag nemen in de nieuwe showroom. Natuurlijk moeten er nog wel wat puntjes op de i gezet worden, maar u heeft wel de primeur! Vaak wordt gedacht dat een "parket-speciaalzaak" heel erg duur is en dat belemmerd om eens binnen te lopen. Tijdens de open bedrijvendag kunt u ongedwongen bij ons rondkijken en laat u verrassen!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Brunstingerstraat 5
9411 EH Beilen