Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga

Esweg 90
9411 AK Beilen
Midden-Drenthe

Contact: J G Muntinga
Website: http://www.bouwkundigontwerpbureau.nl
Email: Info@bouwkundigontwerpbureau.nl
Telefoon: 0593-541191

Bedrijfsactiviteiten

Ieder bouwproject, groot of klein, nieuwbouw of verbouw, is altijd uniek en maatwerk. Elke wens, kavel, of gebouw is anders. Met een team van ervaren tekenaars/ontwerpers zetten wij de wensen en de mogelijkheden op scherp en helpen u, - uw wensen om te zetten in een creatief en bouwbaar plan, - te zorgen voor een vliegende start van uw bouwplannen, - uw plan van A tot Z bouwkundig uit te werken en voor te bereiden. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wisselen wij graag van gedachten en kijken we wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u kennismaken met Bouwkundig Ontwerpbureau Muntinga. Indien u een bestaande tekening of foto's van uw woning meeneemt naar onze stand kunnen wij u gratis en vrijblijvend ontwerpadvies geven bij u (ver)bouw plannen.

Naast een kennismaking met ons ontwerpbureau kunt u gelijk een groot aantal andere bedrijven en ondernemers bezoeken op het beursplein van Koopplein Midden-Drenthe gelegen aan de Lieving 72 te Beilen. Deze dag zijn hier tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Absoluut de moeite waard: graag tot ziens op Lieving 72.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen