Teffvolkoren

Oranjekanaal ZZ 61
9415 TK Hijken
Midden-Drenthe

Contact: Feije Dijksterhuis
Website: http://www.teffvolkoren.nl
Email: info@teffvolkoren.nl
Telefoon: 06-83226993

Bedrijfsactiviteiten

Wij zijn een akkerbouwbedrijf dat buiten aardappelen/suikerbieten ed ook al 15 jaar teff verbouwd. We zijn 1 van de 2 telers in Nederland. Teff is het oudste graan van de wereld en vind zijn oorsprong in Ethiopie. Het is glutenvrij en zit bomvol vitamines en mineralen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

De opening van de OBD vind plaats bij ons en tevens is dan de opening van onze bedrijfsloods. Wij willen onze kennis over Teff delen, door zowel een rondleiding en presentatie, als wat lekkere dingetjes van Teff om te proeven. Ook voor kinderen is er van alles te doen, denk hierbij aan een springkussen/schminken en workshops van Kik kindercoaching. En natuurlijk een feestelijke opening met bubbels!

Wilt u graag weten hoe u op een gemakkelijke manier goed met uw gezondheid bezig kunt zijn? Zonder veel toeters en bellen maar wel heerlijk kunt eten? Nieuwsgierig geworden en gunt u uzelf een gezond(er) leven? Kom dan zeker even langs bij Teffvolkoren! Tevens zijn er deze dag meerdere andere interessante bedrijven te vinden op onze locatie (oa Puur van Inge, Praktijk Maris, In de basis en Klik Kindercoaching). We gaan een mooi programma maken, voor elk wat wils!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Oranjekanaal ZZ 61
9415 TK Hijken