IN DE BASIS Loopbaanadvies

Tormentillaan 10
9413AW Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Frank Roelands
Website: http://www.indebasisarbeidsbemiddeling.nl
Email: froelands7@gmail.com
Telefoon: 0612459939

Bedrijfsactiviteiten

IN DE BASIS Loopbaanadvies helpt hoogopgeleide mensen die ander werk zoeken, maar totaal geen idee hebben wat voor soort werk ze willen doen. Onze missie is om mensen helpen te ontdekken wat ze écht willen, zodat ze werk kunnen vinden dat helemaal bij hen past. Werk waar ze blij mee zijn en energie van krijgen. Middels ons loopbaantraject "Vind jouw droombaan" krijgt u waarvoor u bij ons aanklopt: een kraakhelder loopbaanadvies. Dat u aan het einde van het traject precies weet wat u wil. Dit garanderen wij 100%. Onze cliënten hebben allen hun droombaan gevonden dan wel zelf gecreëerd. Zowel in loondienst als ook in eigen ondernemerschap.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Van 12-13 uur en van 14-15 uur is er een netwerkwandeling op het Hijkerveld. Daarnaast is er gelegenheid om in de coachruimte een-op-een 15 minuten in gesprek te gaan met de loopbaanadviseur van IN DE BASIS.

Bezoekers kunnen een CASESTUDY winnen! Ons loopbaantraject "Vind jouw droombaan", waarde 3000 euro, wordt dan voor een sterk gereduceerd tarief aangeboden. De 2 winnaars krijgen hierover bericht na de Open Bedrijven Dag.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Oranjekanaal ZZ 61
9415 TK Hijken