KLIK-Kindercoaching

Stationslaan 11
9411 PS Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Angelyne Roelands
Website: http://www.klik-kindercoaching.nl
Email: info@klik-kindercoaching.nl
Telefoon: 06-37162565

Bedrijfsactiviteiten

KLIK-kindercoaching is een praktijk gevestigd te Beilen en is opgericht door Angelyne Schepers-Roelands. Zij biedt op een laagdrempelige en professionele wijze psychosociale ondersteuning aan kinderen in de leeftijd vanaf 4 tot ongeveer 14 jaar. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten om de één of andere reden kunnen zonder doorverwijzing van een huisarts bij haar terecht. Er zijn een aantal diensten die worden aangeboden waaronder: opvoedondersteuning. Als het thuis even niet lekker gaat in de opvoeding denkt Angelyne graag met de ouders/opvoeders mee. Ook heeft zij een aantal mogelijkheden om kinderen te helpen als ze tegen problemen aanlopen die te maken hebben met: autisme/prikkelverwerking of leerproblemen. Zij biedt een aantal trainingen aan waaronder 'Ik leer anders' die bedoeld is voor kinderen die in beelden denken/leren en de training 'Ik leer leren'. De laatste training is bedoeld voor kinderen uit groep 7/8 en de eerste 2 leerjaren van de middelbare school.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u en uw kind kennis maken met de kindercoach. Heeft u vragen over haar diensten? Zij wil die graag beantwoorden. Ondertussen kan uw kind zich uitleven (verven, tekenen, plaatjes knippen en plakken, glitters) tijdens het maken van een persoonlijk moodboard.

Heeft u altijd al willen weten wat het vak kindercoaching inhoudt en wat praktijk KLIK-Kindercoaching voor uw kind en voor u kan betekenen? Dan is de Open Bedrijvendag een bezoekje waard. Graag tot ziens!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Oranjekanaal ZZ 61
9415 TK Hijken