Studiecentrum Be Smart

Paltz 21
9411 PM Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Astrid Dijk
Website: http://www.studiecentrumbesmart.nl
Email: info@studiecentrumbesmart.nl
Telefoon: 0646200336

Bedrijfsactiviteiten

Studiecentrum Be Smart biedt huiswerkbegeleiding in een eigentijdse leeromgeving met de enthousiaste inzet van getrainde huiswerkbegeleiders. Be Smart is een instituut met een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten voor alle niveaus en alle leerjaren. Huiswerkbegeleiding is er voor leerlingen die moeite hebben om zelfstanduig hun huiswerk te doen. Het helpt scholieren in een fijn studieritme te komen en leerlingen krijgen zo weer vertrouwen en plezier in het leren. Naast huiswerkbegeleiding biedt Studiecentrum Be Smart ook basisschoolbegeleiding, (online) bijles, studiekeuzebegeleiding en een tweetal trainingsprogramma’s voor sneller en effectiever leren.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u een kijkje komen nemen en ervaren hoe het er in het studiecentrum aan toe gaat. U ontvangt informatie over de diverse diensten van Be Smart, er is gelegenheid tot het stellen van vragen en u ontvangt gratis huiswerk tips. Alle aanwezigen maken kans op 2 maanden gratis huiswerkbegeleiding.

Ben je net gestart in de brugklas en vindt je het lastig om te plannen? Ben je thuis snel afgeleid bij het huiswerk maken? Ga je dit jaar examen doen en wil je fluitend je examens in? Heb je last van tegenvallende studieresultaten? Is er thuis vaak geruzie over huiswerk? Er zijn tal van redenen waarom je kan vastlopen bij het huiswerk maken of leren van toetsen. Kom naar de open dag van Be Smart en ontvang informatie over het aanleren van praktische studievaardigheden.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen