Puur van Inge

Morgensterlaan 50
9413AX Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Inge Out
Website: http://www.puurvaninge.nl
Email: info@Puurvaninge.nl
Telefoon: 0614428566

Bedrijfsactiviteiten

In mijn praktijk Puur van Inge begeleid ik mensen naar een gezond gewicht. Nooit meer op dieet maar samen kijken hoe we uw leefstijl stap voor stap kunnen veranderen. Zodat u een gewicht en een leefstijl krijgt die bij u past. Ik begeleid individueel en in groepen. Daarnaast geef ik kookworkshops Koken zonder pakjes en zakjes, voor bv groepen vriendinnen of collega's, maar ook op individuele inschrijving. Het thema is steeds anders, bijvoorbeeld Italiaans koken, Teff, basisgerechten of koken met kinderen. Ik verzorg ook supermarktsafari's, een workshop waarbij je in 2 uur leert hoe een etiket leest. Wat is marketing, wat staat er echt? Een afritsbroek is voor deze safari niet nodig, een leesbril soms wel. Naast mijn werkzaamheden als gewichtsconsulent ben ik mede auteur van het kookboek Teffilicious (samen met Teffvolkoren) en ben ik mede oprichter van de stichting Het Fitste Team. Dit is een project om gezonde keuzes in sportkantines te stimuleren.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Openbedrijvendag sta ik bij Teff Volkoren in Hijken, het bedrijf waarmee ik samenwerk dmv het geven van Teff kookworkshops en het schrijven van het kookboek over Teff: Teffilcious. Op 4 november kunt u bij me terecht voor meer informatie over een gezonde leefstijl, gewichtsverlies, (kook)workshops en ik geef diverse demonstraties groene smoothies maken. Wilt u weten of u een gezond BMI heeft en hoe het zit met uw vet- en spiermassa? U kunt gratis een analyse krijgen op mijn speciale weegschaal.

Heeft u altijd al eens willen weten hoe je een lekkere gezonde groene smoothie kunt maken voor uzelf en uw gezin? Kom kijken en proeven, en leer hoe je in een handomdraai zo'n gezond tussendoortje kunt maken. Wilt u weten hoe u zonder honger af kunt komen van uw overgewicht? Ik geef u graag informatie over hoe ik u kan begeleiden naar een gewicht dat bij u past en hoe u dit gewicht kunt behouden.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Oranjekanaal zz 61
9415TK Hijken