Car Cleaning Noot

De Zuidmaten 9
9411 PT Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Wilfred Noot
Email: carcleaningnoot@gmail.com

Bedrijfsactiviteiten

Ik ben begonnen met mijn autopoetsbedrijf in 2004. Eerst heb ik op verschillende locaties gepoetst. Doordat er steeds meer vraag was heb ik besloten om een vaste werkplek te regelen. In 2008 heb ik dit kunnen realiseren door een werkplek bij Auto Beilen te huren. Ik poets de auto's voor gevestigde autobedrijven in en om Beilen maar ook particuliere klanten. Wat is nu auto poetsen bij CarCleaning Noot? We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van uw auto. - Auto wassen, polijsten, waxen, interieur perfect reinigen - Opknapbeurt kunststof delen, banden inkleuren - Velgenschade verhelpen - Koplampen polijsten bij verwering - Aanbrengen van lakbescherming Het eindresultaat “een sierraad” op de weg! Gun uw auto eens een poetsbeurt als of hij zo weer uit de showroom komt.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Wilt u meer informatie komt u dan zaterdag 4 november naar Lieving 72 in Beilen waar nog 30 andere interessante bedrijven staan uit diverse branches.

Verder is er van alles te doen deze dag op Lieving 72 in Beilen. Er is een gratis voetbalclinic, diverse activiteiten en een gratis suikerspin voor de kinderen. Wij heten u van harte welkom zaterdag 4 november tussen 10.00 en 16.00 uur

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen