Jakob Kruithof Totaalbekleding

De Zuidmaten, 14b
9411 PT Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Jakob Kruithof
Website: http://www.jakobkruithoftotaalbekleding.nl
Email: info@jakobkruithof.nl
Telefoon: 0593-712027

Bedrijfsactiviteiten

Jakob Kruithof Totaalbekleding verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van stoffering: - Autobekleding: zowel oldtimerrestauratie als bekleding van moderne auto's - Cabriokappen: montage en constructie op maat - Meubelstoffering: antieke en eigentijdse meubels, voor binnen en buiten - Projectstoffering - Caravan- en camperstoffering - Bootbekleding Door bijna 30 jaar ervaring is binnen het bedrijf duidelijk vakmanschap ontwikkeld: er wordt ambachtelijk handwerk verzorgd en de nodige kennis en ervaring is aanwezig om te weten welke materialen, technieken en methodes moeten worden toegepast. Sinds kort hebben wij ook een webshop, www.schuimrubbertotaal.nl, waarin u allerlei producten kunt vinden die nodig zijn voor stoffering. Wanneer u zelf graag (meubels) wilt gaan stofferen, kunt u in deze webshop alles vinden wat u nodig hebt aan stoffeerbenodigdheden: van gereedschap tot meubelstoffen en van schuimrubber tot onderhoudsmiddelen.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u een deel van onze collectie meubelstoffen en andere stoffeerbenodigdheden bekijken. Daarnaast willen we proberen u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden op het gebied van stoffering. We zullen diverse toepassingen aan u tonen en u kunt bij ons terecht voor al uw vragen over stoffering en onderhoud van materialen.

Wilt u zien hoe mooie meubels kunnen ontstaan, door ze opnieuw te stofferen? Of wilt u uitleg over het behandelen van krassen, kleine scheurtjes en craqualé in leer? Wilt u even snuffelen door de vele stalen meubelstoffen? Of wilt u de mogelijkheden bespreken voor restauratie van uw oldtimer? Kom dan langs bij onze stand op Lieving 72!

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen