Skillz Trainingen

De Paltz 21
9411PM Beilen
Midden-Drenthe

Contact: Astrid Dijk
Website: http://www.skillztrainingen.nl
Email: info@skillztrainingen.nl
Telefoon: 0646200336

Bedrijfsactiviteiten

Skillz Trainingen verzorgt trainingstrajecten voor groepen werknemers, ondernemers of leidinggevenden. Skillz Trainingen richt zich op het verbeteren van zogenoemde 'soft skills' (sociale en persoonlijke vaardigheden) en biedt maatwerk (incompany) programma's met de thema's communicatie, klantgerichtheid en sales.

Open Bedrijvendag 4 november 2017

Tijdens de open dag ontvangt u informatie, kunt u een inkijkje nemen in het opleidingsaanbod en ontdekt u wat Skillz Trainingen u te bieden heeft.

Wil je graag een volgende stap maken in je persoonlijke ontwikkeling en lukt dat maar niet? Vraag jij je af hoe je meer klantambassadeurs kunt creƫren? Leveren jouw gesprekken vaak te weinig op? Worstel jij ermee hoe je de loyaliteitsfactor bij jouw klanten kunt vergroten? Werk jij heel hard maar ervaar jij dat je toch niet presteert zoals je graag zou willen? Dat kan echt anders! Met de juiste vaardigheden en kennis, is het voor iedere adviseur, verkoper, gastheer mogelijk om kwalitatief goede gesprekken te voeren en het aantal klantambassadeurs te verhogen. Kom naar de open dag en ontvang informatie en inspiratietips om de volgende stap te zetten.

Bezoekadres tijdens de Open Bedrijvendag

Lieving 72
9411 TG Beilen